Monday, December 31, 2007

Sistem Kolam Ikan Menggunakan Fiberglass


By INTEGRATED FARM.COM

KOLAM ikan diperbuat dari Fiberglass menggunakan mould yang dicipta sendiri. Syarikat kami menjual sistem ini dengan harga RM15,000 dengan 4 kolam besar dengan keseluruhan sistem keluar masuk air seperti enjin dan sistem paip.

Jaminan 3 tahun. Tidak memerlukan tanah yang luas hanya cukup di belakang rumah.

Penjagaan yang mudah dan cekap. Kos penghantaran percuma untuk kawasan di semenanjung. Pada masa ini, kami dalam proses untuk menternak udang galah menggunakan sistem ini.

Berminat hubungi terus Hisham (019-2272127) Anwar (019-3835472) untuk mendapatkan keterangan lanjut.

2 comments:

Muhammad Afdal said...

Salam Sejahtera, setelah meneliti iklan ini, saya amat kesal kerana gambar saya bersama tangki ciptaan saya digunakan tanpa kebenaran sebagai iklan. Setahu saya gambar ini juga ditangkap tanpa kebenaran saya semasa pihak tuan datang melawat premis saya. Sila beri penjelasan dengan kadar segera bagi mengelakkan tindakan undang-undang di masa hadapan.

Axis Capital Holdings Limited said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com