Thursday, December 27, 2007

Kursus Sangkut Praktikal Memproses Makanan Ternakan

Kita mungkin buta dan jahil bagaimana untuk mencipta makanan berkhasiat untuk ternakan kita, sedangkan bahan mentahnya ada di sekeliling kita.

ANDA mungkin memerlukan pengetahuan detail bagaimana mahu menyediakan makanan ternakan anda?
Lembu, kambing, belut, lintah, ikan keli, ayam dan lain-lainnya.

Ikuti "Kursus Sangkut" selama sehari bermula jam 8.00 pagi dan berakhir jam 6.00 petang di Sri Manjung pada 19 Januari 2008 (Sabtu).
Yuran RM150.00 dikenakan kepada setiap peserta.

Sijil akan dikeluarkan sebagai sokongan terhadap permohonan pembiayaan SPED Bank Rakyat, MARA, TEKUN, Amanah Ikhtiar mahupun Lembaga Pertubuhan Peladang.

Sesiapa yang berminat hubungi 019-2051419 atau emel terus kepada agrotanikoridor@gmail.com pada kadar segera.

2 comments:

mohdhamri said...

no telefon diatas telah berpindah tangan

Axis Capital Holdings Limited said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, jadi Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com


Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start up your personal business. we give out loan at 3% interest rate, so Kindly apply for agricultural farming loan. if you need loan contact our email:asaloantransfer@gmail.com, you can also contact this email:finance_institute2015@outlook.com